Oymataş ilkokulu
KOÇYAYLA MAH. OYMATAŞ KÜME EVLERİ NO: 5 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

İstiyoruz ki; - Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Tekman Oymataş İlköğretim Okulu´nda bulunmaktan gurur duysun. - Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. - Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. - Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi En İyi olmak için çalışacaktır.

MİSYON

İnanıyoruz ki; Biz okulumuzun başarısını arttırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz güler yüzlü, yetenekli,enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Öğrenciler de bizim kadar doğru karar verebilirler, bilimsel ve laik olmak, çağdaş olmanın gereğidir. Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür gençler yaratıcılıklarıyla Yarının Türkiye´sini kuracaklardır.

TAM GÜN

08.30-14.10